torsdag 12. januar 2012

Toppen av Aron - Skimtrunden

Kort oppdatering i kveld.

Planen var 8x3 min intervall, men siden det alltid er hyggeligere å gå (eller trene) sammen med noen ble intervall satt litt tid siden, og heller et forsøk på en rask og effektiv tur fra toppen av Aron.

Løypene er noe slitt i marka nå, spesielt der det falt mye av trærne. Noen steder har også det milde været gjort sitt til at det er harde spor og noe is. Men det spiller mindre rolle når resten er helt supert, og det er bare å knalle til.

Vi klarte god fart (Jon Halvor & jeg) fra krysset ved Ballklubbhytta og opp til Tverken, en kort stopp for å sjekke temperaturen, så god fart igjen til toppen etter Tverken før det går litt nedover i dalsøkket. (Se merking med tall 3).

Resten av turen klarte vi jevn fart, veldig gode spor rundt store deler av Skimtrunden, helt nydelig å kunne stake i vei og virkelig kjenne at det går unna.

Vi kjørte akkurat sammen veien tilbake i kveld, rett og slett for å få litt lengde på turen, og at det fristet lite å kjøre ned alle bakkene mot Tverråsen når det er såpass hardt.

Snittfart på 10.2km/t i flg. GPS'en på klokka, godt fornøyd.

Smøring i kveld. Tok av det meste av gammel moro under skia, korket det jevnt, så 1 lag Blå Extra, deretter 3 lag VR50. Det satt stort sett som ei kule på hele runden. Jeg vurderte litt VR55 i tråkket, men lot det være når jeg hadde godt feste fra toppen av Aron.

Vi sees... Snart er det Hauern!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar