torsdag 3. januar 2013

Eggevollen - Svarthavna - Løken - Eggenvollen

Trening på ski, 03. Jan 2013.

Igjen er det blitt veldig mildt, +6 grader hjemme, og faktisk +3 grader på Eiksetra. Veldig i tvil om smøring, men la et lag universalklister under på de gamle skia og la i vei. Spikerfeste! Kanskje litt vel mye feste, fordi det var ikke mye glid.., spesielt der løypemaskinen hadde fått frest skikkelig. Kunne nok gått på f.eks VR60 eller VR65. Og ikke minst, kunne fint gått på go' skia. Det hadde nok samtidig gitt bedre glid.

På grunn av spikerfeste klarte jeg bakkene opp til Svarthavna i et langt drag, kjempefornøyd :-). Deilig å kjenne at kondisen kommer tilbake, og at kroppen orker et så langt drag. GPS'en på pulsklokka viser 11.3km/t i snitt :-)

Dersom dere klikker på bilde viser grafen rød sone
hele veien opp til Svarthavna, helt greit :-)
Turen hjem fra Svarthavna ble så som så, fikk aldri opp samme tempo etter draget opp, men det spiller mindre rolle. Det ble staking og diagonalgang omtrent hele veien pga. at jeg smurte med klister. Hadde jo nesten ikke glid. Men noen ganger kan man ikke få både pose og sekk.

Noen tenker kanskje at dette var en veldig ego-tripp? Skitrening på bursdagen til Ola?? Men faktum er at han ville i bakken og teste nye twintip ski, ingen grunn til å sitte hjemme da :-)




Smøring i dag.
1 lag Swix VM Universal. Lagt på i full fart på Eggevollen. Kunne nok prøvd f.eks VR65 istedet.

Temperatur : Eggevollen +5, Eiksetra +3, Svarthavna... noe kaldere.



Endomondo Skiing Workout: was out skiing 13.10 km in 1h:09m:48s using Endomondo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar