tirsdag 22. januar 2013

5x1000m intervall Landfalltjern - Skimtrunden

Trening på ski, 22. Jan 2013
Det var i kveldinga -18 på gradestokken hjemme... Men jeg kan jo ikke bli sittende i sofaen av den grunn. Og heldigvis for Lier-ski.com appen på telefonen er det mulig å få live temperatur fra forskjellige steder i marka. Og Lier-ski appen viste -11 på Skimten = trening.

Etter en litt slapp tur på søndag gikk det heldigvis bedre i dag. Kjørte 5x1000m intervall fra Landfalltjern mot Skimten. Jeg har kjørt denne runden med samme intervall en gang tidligere, synes nok ikke løypevalget var helt egnet for internvall, og det var den nok ikke i dag heller. Det ble nok strekk som intervalldragene kommer som litt nedover og som staking, men da er det om å gjøre det beste ut av det. Synes det ble en god  miks mellom pause og drag i kveld. Planen var litt å kjøre til Konnerud, men pga. kulda droppet jeg jeg det. Yr.no meldte om -15 og vel så det på Konnerud i kveld.

Temperaturen i bilen viste -17 på Landfalltjern. På Tverken var det bare -11 på Tverken og -8.5 på Skimten. Det er hardt i marka, spesielt nedkjøringen fra Skimten mot Tverken, der kunne godt Drammen Kommune vært å lagt nye spor i dag! Men Skimtrunden var helt strøken!! Nydelig spor, og ikke så hardt.

Smøring:
Blandet VR30 og VR40 (2 lag VR30), la litt god gammel Swix Blå i tråkket. Dette ga spikerfeste på de gamle skia!! Helt nydelig.
Glider.. De gamle skia trenger glider, sier ikke mer.

Nesten 11km/t i snitt på internvall i kveld, veldig godt fornøyd med det. God følelse at ting virker og er litt på stell, spesielt etter nedturen på søndag.

Endomondo Skiing Workout: was out skiing 13.40 km in 1h:18m:06s using Endomondo.


1 kommentar:

  1. Bare et raskt tips til deg Glenn. På Konnerud Skidtadion og lysløypene der oppe er stengt på tirsdager og torsdager fordi Konnerud Ski trener de dagene. Står så på http://www.konnerud.no/ski/

    SvarSlett