mandag 24. februar 2014

4x4 intervall mot Blestølen og nesten 2x Solobua

Trening på ski, 24. feb 2014

Vanskelig å skrive blogg via dårlig mobilnett (3G/EDGE) som stadig faller ut.
Vinterferie med flere plussgrader, sterk vind, yr og regn gir noen utfordringer med tanke på skitrening. Planen var nok langtur mot Krøkla og innafor, men det utgikk. 13-15 m/s og tykk tåke er ikke et godt utgangspunkt for fjelltur.

Vera ble også med på tur denne dagen, hun gikk rolig til Blestølen, jeg gjorde et forsøk på 4x4 intervall i småskogen opp mot Blestølen. Men uten kjørte løyper var nesten umulig å gå på ski i det hele tatt.

Dermed ble det 4x4 internvall i småskogen opp mot Blestølen. Men det ble et halvhjerta forsøk, det var ikke kjørt løyper fra campingen i dag, hverken mot Blestølen eller Solobua. Oppvarmning gikk greit, men det å trå til ble vanskelig. Stavene bare forsvant ned i snøen. Siste draget endte mot Blestølen, og fra krysset til Nipeto runden var det kjørt løyper. Utrolig deilig. De siste kreftene gikk med til staking..

Etter lunsj med kona på Blestølen fristet de nykjørte løypene stort. Egentlig var jeg ferdig med økta for i dag, men en liten tur til mot Solobua kunne vel ikke skade. Og jeg hadde fått en god pause fra forrige økt (som også ble litt halvhjerta pga. altfor myke spor). Det ble sånn passe rolig sammen med kona på runde en, og mer fart på runde to.  Swix rødt klister ga kjempefeste utenfor sporet, ikke fullt så bra i sporet.

Feste:
1 lag swix klisterspray (grunnklister)
1 lag swix rød klister

Glid:
1 lag LF8

Tracking fra Endomondo

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar