mandag 26. november 2012

Opp ved siden av Kjøsterudjuvet med Jon Halvor

Trening på barmark 26. Nov 2012
I dag snør det! Endelig. Og utsiktene for at snøen blir liggende i marka er stor skal vi tro langtidsvarslet på yr.

Mandager er en litt travel treningsdag, og det passer veldig bra med denne turen opp til Gamledammen. Og det ble enda lettere når Jon Halvor svarte "Jeg er klar" på forespørsel om vi skulle gå opp som vanlig.

Det blir nok ikke så effektivt som å løpe/gå intervall med staver i motbakke, men det blir jo et langt drag på ca 20-25 min med høy puls, og heller en litt roligere tur ned Aron. Ekstra moro i dag med mye snø på Gamledammen, glad jeg byttet ut joggeskoa med fjellstøvler. Nå skal det sies at vi møtte en litt mer ivrig enn oss opp Aron i det vi gikk ned, og han løp oppover med både staver og joggesko. Hm... Det for bli en annen gang.

Veldig moro med så mye snø på toppen av Aron, merkbart kaldere i høyden. Det er skikkelig vinter i marka nå, det mangler bare de få ekstra centimeterne så tråkkemaskinen kan kjøre løyper. Kanskje det bli ski til helgen?


Forsøk på nattfotografering med iPhone og hodelykt...
Tipper -2 ved Gamledammen i kveld.

BTW: Bernt-Ole kan også melde om godt med snø på Tverken i dag, han hadde selvsagt tatt sykkelen fatt og fått den siste turen i 15 cm nysnø :-) Bra jobba.

Endomondo Walking Workout: was out walking 5.61 km in 46m:05s using Endomondo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar