torsdag 25. oktober 2012

Opp ved siden av Aron med Jon Halvor

Trening på barmark 25. okt 2012.
Nok en gang rask gange opp ved siden av Kjøsterudjuvet, første gang med hodelykt, noe uvant. Brukte litt lenger tid til toppen enn forrige gang, legger 2 ekstra min på kontoen "uvant å gå i mørket". Skled på vei ned i Aron, måtte støtte meg med venstre hånda og fikk belastning på den skulderen som har vært brukket. Håper det gikk bra.. Ikke noe særlig ekstra smerter, så den har nok ikke brukket på nytt.

Legger med URL fra PolarPersonalTrainer, lettere å se puls samt at jeg får frem de manuelle mellomtidene fra klokka på denne.
Opp Aron med Jon Halvor 25.10.2012 18:45

Det blir Birken på ski i 2013 også

Jeg må bare ha det med på bloggen. Jeg er påmeldt Birkebeinerrennet i 2013, satt klar på PC'en kl 09.00 presis og trodde at dette var over på noen sekunder. Men i går tok det jammen meg 4 timer. Hm...

En god kollega er også påmeldt, og vi er klare for 54km på ski mars. Om rekorden på 5,26 blir slått for tiden nesten vise.. Akkurat nå ser det dårlig ut, men lever jo i høpet av snøen snart kommer og at det blir ski under beina.

//Glenn

tirsdag 23. oktober 2012

Kort bakkeintervall på beina i Aron

Trening på beina 23.okt 2012
Etter en lang dag med maling og annet oppussing i kjellerstua var det deilig å bare komme ut i frisk luft, pluss det å gjøre noe annet.

Jeg rakk 2 drag av 4 min oppover Aron i kveld før guttekveld på Picasso. Kort med effektivt. Mye tåke ga vanskelig sikt nedover bakkene, men helt greit oppover. 4 min ganske lenge når du skal prøve å løpe oppover...

Når kommer snøen?

PS: Påmelding til Birken på torsdag.

Endomondo Running Workout: was out running 3.65 km in 40m:48s using Endomondo.

lørdag 13. oktober 2012

Opp Aron med Jon Halvor

Trening på beina 12. okt 2012.
Rask og effektiv barmarksøkt fredag ettermiddag.

Opp ved siden av 800m til Gamledammen, et par drag med løping på vei oppover :-). Veldig høy puls hele veien opp, ingen pauser før toppen. Klokket inn akkurat under 30 min i det vi ankom Gamledammen. Fornøyd.

Rolig gange og lett jogging ned Aron etterpå.


Nydelig økt fredag ettermiddag, alt er unnagjort på under 1time, og jeg blir skikkelig sliten. Det er nok mer fornuftig med intervall, men på en annen måte blir dette mer variert, og et veldig enkelt mål ved Gamledammen. Dette blir nok gjentatt mer enn en gang.

PS: Håper snøen kommer snart, og vurderer å prøve rulleskia.

Endomondo Walking Workout: was out walking 4.87 km in 54m:19s using Endomondo.

torsdag 11. oktober 2012

4x4 intervall med staver i 800,


Første oppføring på skibloggen høsten 2012. Kulda kommer, YES.

Treng på barmark, 9.okt 2012.

4x4 Intervall med staver i 800m. Fortsatt med joggesko på beina. Men jeg er i dårlig form, pulsen gikk rett opp i sky på første draget.. Ikke bra. Enda verre ble det på tredje draget, jeg prøvde virkelig å ta i maks, og vips, der kom det ei snerten lita dame og bare jogget lett forbi.. Mye raskere enn jeg bare kunne drømme om. Så det blir bare å stå på utover høsten og vinteren skal jeg klare Birken i 2013. Skaden var august sitter forsatt godt i skulderen, og har lagt en god demper på treningsgrunnlaget denne høsten. Merker godt at det ble 3 uker med mest sofa..

Endomondo Running Workout: was out running 6.12 km in 1h:01m:26s using Endomondo.