søndag 9. mars 2014

Bergsjørunden med Jon Halvor

Trening på ski 9. mars 2014.

Det ble tur sammen med Jon Halvor i dag. Selv med minusgrader på lørdag slo varmen til i dag på søndag. Nesten +5 på gradestokken oppe i leiligheten. Dermed ble det duket for nok en runde på rubbeski. Rett og slett knallføre!


Jon smørte med VR75, jeg gikk på rubb. Helt strålende føre for rubb, spikerfeste hele veien. Jeg hadde så godt feste at jeg kunne legge inn en drag opp en liten bakke som Jon Halvor ikke klarte å holde følge. Høy puls på toppen av bakken, men veldig moro. Til Jon Halvors forsvar hadde nok ikke han fullt så godt feste på VR75.
Jeg hadde mye bedre gli i dag, rubbeskia liker nok litt hardere spor enn det som var på fredag. Ganske lik glid som Jon Halvor på denne runden. Vi klarte nesten 11km/t i snitt, og akkurat passe sliten ved ankomst Bergsjø.

Super tur i strålende solskinn, helt påskestemning.

Det skal sies at Tom & Co la et lite press på farta rundt Bergsjø i dag, gutta ville jo tidlig hjem, måtte jo bare stå på litt ekstra rundt. Pål Andre holder fortsatt på rekorden blandt oss gutta på runden, har faktisk vært rundt på under timen... Respekt (men den må jo slåes)
Trikkeskinner og spikerfeste med rubb













Bergsjørunden tracking fra Endomondo

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar