onsdag 28. desember 2011

Effektiv treningstur Eggevollen-Svarthavna

Eggevollen-Svarthavna 27. des. 2011

Nå er det Lier som gjelder, vel og merke dersom du vil gå på ski. Alle andre steder i Drammensmarka er enten hardt som betong eller så er det nesten ikke snø igjen. De siste dagers mildvær og regn i dag har gjort store innhogg i mengden med snø. Men i går kveld, før regnet kom, fikk en kamerat og jeg en kjempetur fra Eggevollen.

Oppstart ca 15.50 gjorde at det ble noen få km i naturlig lys, før vi måtte tenne hodelykta. Ganske magisk den siste stunden før sola går ned nå sent i desember.

Nå om dagen er det klister som gjelder, og det ble spikerfeste med et tynt lag Rode Multigrade under skia. Det holdt nesten tur-retur, selv om de siste km fra Solvang til Eggevollen ble preget av lite feste, og dermed litt mindre fart.

Snittfart på runden ble 10.9km/t målt på GPS, veldig fornøyd. Nå gjelder det bare å holde farten oppe på litt lenger distanser gjennom vinteren.

Høy puls store deler av turen, det blir nesten som en stor internvall-økt fra Eiksetra til Svarthavna. De slake bakkene fra Solvang og opp til "toppen" er bare helt nydelige med tanke på intervall, selv om det ender med et til to store lange drag. Moro når skia sitter og det er bare å trykke på.

I dag (28.des 2011) har regnet plasket ned store deler av dagen, så nå er det usikkert om det blir noe mer ski før nyttårshelgen. Utsiktene på yr.no ser ikke så ille ut, med mer snø i vente.


Endomondo Skiing Workout: was out skiing 12.99 km in 1h:10m:50s using Endomondo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar