torsdag 16. mars 2017

Det blir Birkebeinerrennet i 2017

16. Mars 2017.

Det er lenge siden det har vært noen oppdateringer her, det meste kommer på Facebook, Endomondo og Strava.

Men altså, det blir Birken 2017. Vinteren har ikke akkurat vært best, men i et svakt øyeblikk i forrige uke meldte jeg meg på, fikset startnr og busstransport på kort tid.

I går gikk siste treningsturen rundt Tverråsen, og det på "nye" ski. Ikke helt nye da, skia er noe demogreier. Etter å ha forsøkt meg på Madshus Redline (en overligger) er de nå byttet til Fischer Carbon Lite. Og selv om føret i går ikke akkurat er gjengs for en vanlig vinter er inntrykket godt. Faktisk så godt at jeg vurderer 99% sikkert å bruke de på Birken.

Nå er to par ski preppet (jeg tar med to par), har vel nesten stått like mange timer i smøreboden som den tiden det tar å gå rennet, men det for så være. Tradisjoner er til for å holdes, og Birken har blitt en slags tradisjon. Når gjelder det å gjennomføre med grei tid, har ikke tro på noen ny personlig rekord i år, altfor lite mil på ski denne vinteren.

Glider så langt:
1 lag LF6 varmet inn 2 ganger
Fischer: 1 lag HF6, varmet inn 2 ganger, siklet og børstet. Swix Cera FC8X pulver på toppen.
Madshus: 1 lag Swix Marathon, varmet inn 1 gang, siklet og børstet.

Nå håper jeg på god glid og påskestemning over fjellet på lørdag.
Jeg legger med noen bilder fra turen rundt Tverråsen på onsdag ettermiddag. Det er fortsatt knallbra innenfor Tverken, men du bør nok gå på dagtid, så slipper du betongløyper og angst for å falle i nedoverbakkene.